Herbalife information

Fordøjelsen er ofte til stor bekymring, når man bliver ældre. Der er en række enkle ting, du kan gøre nu for at være på forkant med situationen: Spis 6 portioner frugt og grøntsager om dagen, og vælg friske eller dampede grøntsager. Foretræk fødevarer, der har et højt fiberindhold, som f.eks. fuldkorn, og forsøg at drikke to liter vand om dagen. Hvis du har svært ved at drikke den anbefalede mængde vand, så prøv at tilsætte Herbal Aloe-urtekoncentrat. Herbalifes Herbal Aloe-drik indeholder aloe vera-gel, som naturligt fremmer dit velbefindende.

Fiberbond er endnu et produkter, der er med til at fremme fordøjelsessystemet.

Trivsel bliver mere og mere vigtigt med alderen. Det er aldrig for sent at foretage gradvise ændringer i din daglige kost for at sørge for, at du trives: Skær ned på forbruget af salt, sukker og mættet fedt. Øg indtagelsen af omega 3-fedtsyrer, som primært findes i fisk, da disse er kendt for deres gavnlige effekt. Herbalifes system til et sundere hjerte omfatter støtteprodukter. Se næste side for flere oplysninger.

Men ud over at forbedre dine spisevaner skal du også prøve at være mere fysisk aktiv. Ligegyldig hvor gammel du er, eller hvor dårlig form du er i, er det aldrig for sent at ændre livsstil. Og med aktiv menes der ikke blot motionsrelaterede aktiviteter som f.eks. løb eller en tur i fitnesscenteret. Det kan også være daglige aktiviteter som gåture, cykelture, havearbejde og at tage trapperne.